Vill du bidra?

ArbetshelgUnder de senaste åren har det skett omfattande renoveringar av Kosmosgården vilket har bidragit till att kursgården nu är i förhållandevis gott skick. Gården kräver dessutom ett visst kontinuerligt underhåll. Om man har möjlighet får man gärna bidra med detta när man använder gården, det gäller exempelvis gräsklippning och trädgårdsskötsel.

Vårens arbetsvecka 2019 kommer att genomföras 27 april till 5 maj. Huset ska öppnas efter vintersömnen och rummen vårstädas. Sedan är det är alltid mycket som behöver göras på en fastighet i form av reparationer, målning och förbättringar. Kom ett par dagar eller stanna hela veckan, vi är tacksamma för alla insatser både inne och ute.

Vid arbetshelger och arbetsveckor utgår varken mat- eller boendekostnad, men vi lagar maten tillsammans. Om du vill veta mer om hur du praktiskt kan hjälpa till är du välkommen att ringa Claus Möller 0701 – 710049 för information. Anmälan till helen@martinuscentervarnhem.se.

Du kanske också är intresserad av att vara medarbetare på sommarkurserna genom att arbeta i köket eller med något annat som kan gagna stiftelsens verksamhet. Hör då av dig till: helen@martinuscentervarnhem.se.